UštedaGrijanjem sa INFRAVAL panelima može se uštediti puno novca. Primjeri izračuna nam pokazuju kako su niski troškovi nabave kao i troškovi grijanja jednog prosječnog četverosobnog stana (84 qm).

Uštedite s ifracrvenim grijanjemNaši elementi za grijanje se odlikuju kroz kombinaciju jednostavnog rukovanja, kompaktnih dimenzija, male potrošnje i decentnog dizajna.

Zar grijanje strujom nije preskupo? Ne, pomoću električnih infracrvenih panela grijete puno povoljnije nego sa klasičnim sustavima grijanja.

Profitirajte kroz povoljen troškove nabava i vrlo niskim troškovima potrošnje. INFRAVAL infracrveno grijanje stvara nedokučivo ugodnu klimu u prostoriji.

Pitanja i odgovori - sve što trebate znati o infracrvenom grijanju i INFRAVAL panelima

 

WellnessJoš davne 1939. je Günther Schwank pronašao ploču za grijanje na temelju infracrvene tehnologije koju je n.pr. Dr. Tadishi Ishikawa 1967. koristio za koncipiranje toplotne kabine. Liječenje pomoću infracrvenih zraka se brzo etabliralo a početkom osamdesetih godina je dostupno i za općenitu primjenu. Ot tada infracrvene sijalice i grijalice nalazimo u mnogim područjima, od privatnih kućanstava preko uzgoja peradi do najrazličitijih terapeuta, klinika i lječilišta. Infracrveno grijanje svoju primjenu nalazi i kod dječjih jaslica za novorođenčad.

IR paneliSloj po sloj kvalitete: Za naše INFRAVAL elemente za grijanje koristimo isključivo dugotrajne materijale visoke kvalitete koji su tehnički i ekološki u skladu sa vremenom.

Podloga: nije zapaljiva, nije električno vodljiva, bez opasnosti od ljuskanja boje zbog mržljavine

Elektronika: Pet sigurnosnih termostata štite INFRAVAL element od pregrijavanja. Dakle ne postoji opasnost požara.

Montaža infracrvenog grijanjaZa najuštedljiviji način rada preporučamo postavljanje na zid ili na sredinu stropa uz primjenu jednog od ponuđenih termostata. U svakom slučaju osigurajte kontrolirani rad INFRAVAL panela pomoću digitalnog regulatora radi dodatne uštede energije.

Decentno ali tako jednostavno!

Debljina panela uključeno okvir je samo 2,5 cm! To ga čini vrlo praktičnim.

Montaža je vrlo jednostavna, potrebno je samo montirati četiri vijka na zid ili strop, postaviti panel na vijke i utaknuti utikač u utičnicu - gotovo. Svaki infracrveni panel može biti postavljen vodoravno ili uspravno.

Infracrveni panelInfracrveno grijanje INFRAVAL znači komfort bez dugog čekanja jer infracrveni paneli ne griju zrak u prostoriji da bi se ovaj odmah podigao pod strop nego odmah šalje toplotnu energiju na površinu vašeg tijela i zidove u okolini.

Infracrvena toplina je wellness toplina.

Svojom neupadnom vanjštinom infracrveni paneli su idealna nadopuna za nedovoljno zagrijane prostorije. Uključite ih dok Vaše klasično grijanje ne počinje djelovati.

INFRAVAL paneli se mogu primjeniti skoro svugje i vrlo efektivno. Pogledajte nekoliko primjera za stambene i radne prostorije. Infraval paneli za grijanje imaju široko područje primjene.

INFRAVAL paneli se mogu primjeniti kao kompletno grijenje, dodatno grijanje ili privremeno grijanje u stambenom prostoru, zgradama, uredima, radnim prostorijama, trgovinama itd. Infracrveno grijanje je također pogodno i za isušivanje zidova i podova u građevinarstvu, starim zgradama i arhivima gdje je velika prisutnost vlage.

Primjena IR grijanjaInfracrveno grijanje je grijanje budućnosti.

Svojom malom ugradnom dubinom od samo 25mm INFRAVAL paneli su krajnje štedljivi na prostoru i pogodni kako za montažu na zid tako i na strop. INFRAVAL grijanje treba samo struju za napajanje. Vi štedite na dodatnim cjevovodima, kotlovnici kao i prostoru za skladištenje goriva.

Zavodljiv, estetički dizajn Vam otvara potpuno nove mogućnosti za namještanje interijera bez dominatnih grijačih tijela koja zauzimaju previše prostora. Uz primjenu kao potpuno, djelomično ili kao prijelazno grijanje za kuću, stan, ured ili radni prostor INFRAVAL je izvrsno pogodan za sušenje vlažnih zidova i podruma.

Soba - grijanjeInfracrveno zračenje – što je to?

Nakon dugog puta kroz hladni svemir toplina sunca stiže do površine zemlje. To je moguće samo zato jer sunce, pored vidljivog svjetla, zrači i elektromagnetske valove ispod (lat.: infra) vidljivog crvenog područja. Kada infracrveni valovi padnu na primjer na ljudsku kožu tada molekule započinju vibrirati i oslobađaju energiju koja nas lagodno grije. Kao i vidljivo svijetlo ljudsko tijelo je prilagođeno prihvaćanju točno ove vrste zraka.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.