IR paneli

Najprirodniji izvor topline je sunce. Ljudi se tisućljećima pokušavaju približiti ovom idealu uz promjeniv uspjeh. Pomoću infracrvenih panela za grijanje INFRAVAL sada možete koristiti sve prednosti moderne tehnologije grijanja:

Skoro 100% energetske učinkovitosti!

Približno 100% ulazne snage pretvara se u infracrveno zračenje. To je oko 35% eficijentnosti više u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Decentno ali tako jednostavno!

Debljina panela uključujući okvir je samo 2,5 cm! To ga čini vrlo praktičnim. Montaža je vrlo jednostavna, potrebno je samo uvrtati 4 vijka na zid ili strop, postaviti panel na vijke i utaknuti utikač u utičnicu - gotovo.

  • čisto i učinkovito
  • bez faze predgrijavanja
  • decentan dizajn
  • udobno i zdravo

Pitanja i odgovori - sve što trebate znati o infracrvenom grijanju i INFRAVAL panelima.

Infracrveni paneli INFRAVAL su stvarna alternativa klasičnom načinu grijanja, bilo da ove trebate kao dodatno grijanje (npr. u hodniku ili kupaonici) ili ako način grijanja cijelog objekta želite potpuno promijeniti. Pomoću infracrvenog grijanja možete smanjiti troškove grijanja i održavanja i uživati u potpuno novom komforu - bez smanjivanja stambenog prostora i bez kotlovnice. U načelu su svi INFRAVAL paneli pogodni za montažu kako na zid tako i na strop. Pogledajte nekoliko primjera.

Individualno i eksluzivno

Grijanje sa infracrvenim zrakama će promijeniti vaš uobičajeni način razmišljanja o toplini jer će se u budućnosti na ovom novom standardu individualne fleksibilnosti, ekskluzivnosti i funkcionalnom dizajnu ubuduće mjeriti sve vrste grijanja.

Decentno i efektivno

Infracrveni paneli su skoro nevidlivi kao i podno grijanje. Tek kad znamo o čemu se radi primjećujemo ih kao elemente za grijanje. Time su idealni za instalaciju u građevine ili za brzu nadogradnju prostorija. Infracrvene ploče za grijanje su nevjerojatno tanke i u kratkom vemenu se mogu postaviti na zid ili strop.

Ekološki idealno

Idealna je kombinacija infracrvenih panela i struje iz regenerativnih izvora energije. Ali i samim prelaskom na grijanje pomoću infracrvenog zračenja pružate svoj doprinos manjoj potrošnji energije i budućnosti s manje zagađenja okoliša. Tako već danas radimo na programima od sutra.

Kvalitet i fleksibilnost

Infracrveno grijanje INFRAVAL radi s isprobanom, od TÜVa certificiranom tehnologijom koja se temelji na univerzalnom principu toplotnog zračenja. To za vas znači doživotnu slobodu bez održavanja, redukciju elektrosmoga, jednostavnu i fleksibilnu montažu kao i decentnu vanjštinu.

Soba

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.