Montaža infracrvenog grijanja

Montaža infracrvenog grijanjaZa najuštedljiviji način rada preporučamo postavljanje na zid ili na sredinu stropa uz primjenu jednog od ponuđenih termostata. U svakom slučaju osigurajte kontrolirani rad INFRAVAL panela pomoću digitalnog regulatora radi dodatne uštede energije.

Decentno ali tako jednostavno!

Debljina panela uključeno okvir je samo 2,5 cm! To ga čini vrlo praktičnim.

Montaža je vrlo jednostavna, potrebno je samo montirati četiri vijka na zid ili strop, postaviti panel na vijke i utaknuti utikač u utičnicu - gotovo. Svaki infracrveni panel može biti postavljen vodoravno ili uspravno.

Vijci za prčvrščivanje se nalaze u opsegu isporuke. Nakon postavljanja panela na zid ili strop priključite električni kabal u odgovarajuću utičnicu. Za kontrolu temperature i troškova preporučamo Vam primjenu elektroničkog termostata.

Unutarnji zidovi su idealni za postavljanje INFRAVAL panela i to najbolje na visini između 1,40 m – 1,60 m. Na taj način se zagrijavaju vanjski zidovi i tako stvara ugodna klima u prostoriji. Montaža na vanjske zidove je također moguća.

Pobrinite se da zračenje ne nailazi na prepreke i može nesmetano dosegnuti suprotne zidove ili namještaj. Prije postavljanja proučite upute o montaži.

Pregled modela INFRAVAL panela:

ICP modeli
Hibridni modeli
ICP-O modeli
ICP-S modeli

U načelu su svi INFRAVAL paneli pogodni za montažu kako na zid tako i na strop. Pogledajte nekoliko primjera.

Pitanja i odgovori - sve što trebate znati o infracrvenom grijanju i INFRAVAL panelima

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.