Hibridni modelHibridna ploča inovativni je sustav grijanja koji sjedinjuje prirodnu konvekciju zraka i infracrveni sustav električnog grijanja. Konvekcijske lamele, koje se nalaze unutar hibridne ploče, zagrijavaju zrak koji prolazi između njih pri čemu se uvodi prirodni postupak konvekcije putem površinskih temperatura. Tada se zagrijava hladni zrak koji ulazi iz donjeg dijela uz pomoć konvekcijskih komora koje se nalaze u gornjem i donjem dijelu tijela panela. Toplina se tada otpušta putem komore locirane na vrhu panela i ova cirkulacija direktno utječe na temperaturu okoliša i pogoduje podizanju sobne temperature. Prednja strana hibridne ploče isijava toplinu u okoliš putem IR (infracrvenog) mehanizma. Putem tamnog IR djelovanja, kao i nakon što su objekti nabijeni energijom, IR svjetlost počet će utjecati na temperaturu okoliša. Znači, dva odvojena grijača djeluju na način da napajaju istu površinu panela, ali korištenjem jednog izvora energije.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Sve hibridne modele možete pogledati u našoj web trgovini >>

Podijeli ovaj sadržaj

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu

data logger
PROSPEKT<<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.